Vitadis het beste koolhydraatarme dieet

Afvallen en toch lekker eten? Het kan met Vitadis!

Hoe kom je van je overtollige kilo’s af? Een dieet volgen in combinatie met beweging kan goede resultaten opleveren. Maar welk dieet kies je? En hoe zorg je ervoor dat die verloren kilo’s er niet heel snel weer aanzitten?

Er is nu een methode ontwikkeld die gezond en verantwoord afvallen mogelijk maakt. Je voelt je goed en je valt snel en makkelijk af met Vitadis! En na het volgen van Vitadis ben je slank én blijf je op je streefgewicht.

Wat is Vitadis slanker leven?

Vitadis slanker leven is een online afslankmethode waarmee je op een gezonde manier veel gewicht verliest. Na het volgen van Vitadis ben je slank, en blijf je op je streefgewicht. Veel mensen verliezen met Vitadis in de eerste week van het dieet al rond de 5 kilo aan vet!

Vitadis is gebaseerd op de nieuwste inzichten op het gebied van voeding. Daarnaast verenigt  deze slimme methode het beste van succesvolle afslankmethodes. Daarom heeft dit afslankplan nu al zoveel enthousiaste aanhangers. Vitadis heeftal  duizenden mensen geholpen hun streefgewicht te behalen én te behouden!

Waarom is Vitadis zo succesvol?

Vitadis werkt zo goed omdat het bestaat uit 3 stappen:

Stap 1: Snel afvallen en gewichtsverlies dankzij de juiste voeding

Stap 2: Bijhouden van vooruitgang en het aanleren van gezonde gewoontes

Stap 3: Streefgewicht stabiliseren

Stap 1: Afvallen

Tijdens de eerste fase van Vitadis verlies je het meeste gewicht. Dat komt omdat de voeding van Vitadis eiwitrijk is. Eiwitrijke voeding stilt het hongergevoel en is caloriearm. Zo kan het lichaam vetcellen gaan afbreken. Je verliest tijdens stap 1 gemiddeld 3 tot 6 kilo per week. Het is dan ook het beste koolhydraatarme dieet van dit moment.

Stap 2: Online coaching en bijhouden van vooruitgang

Je eigen coach ondersteunt je online met het Vitadis Slanker Leven- plan. Voor tips en adviezen kun je bij je coach terecht. Zie je het even niet meer zitten? Je ervaren afvalcoach motiveert je meteen weer! Ook krijg je hulp van de speciale Vitadis app. Deze speciaal ontwikkelde app kun je gebruiken om je voortgang bij te houden en bevat ook alle gezonde recepten en ingrediënten die je nodig hebt. Erg handig in de supermarkt of in de keuken tijdens het koken.

Stap 3: Streefgewicht stabiliseren

Je eetgewoontes zijn al veranderd door het Vitadis plan, nu is het zaak om gezond te blijven eten. Wat triggert je om teveel te eten? Dat soort momenten moet je voor zijn, en dat kan met je online coach. Adviezen en lekkere recepten slepen je door het veranderproces heen. Tijdens deze stap leer je het juiste eetpatroon aan te nemen en te zorgen dat het een nieuw leefpatroon wordt.

Waarom werken bovengenoemde stappen zo goed?

Dit stappenplan is gebaseerd op beroemde diëten die rijk aan eiwitten zijn. Die basis, in combinatie met de onderzoeken van je eetgewoontes samen met je online coach garanderen een perfect resultaat. Ben je eenmaal slank, dan blijf je ook op je streefgewicht met Vitadis.

Hoe begin ik met Vitadis Slanker Leven?

Als je  met Vitadis wilt beginnen, kun je kiezen uit 3 verschillende startpakketten.  Zo heb je een probeerbox om te kijken wat Vitadis precies inhoudt en 2 verschillende startpakketten voor de duur van een week. Het meest populair is startpakket 1 omdat je er de beste resultaten mee bereikt. 

Je mag met Vitadis 7 keer per dag eten, waarvan je alleen het avondeten zelf klaarmaakt. Hiervoor krijg je van Vitadis gezonde en lekkere recepten. Voor de overige maaltijden heb je de keuze uit meer dan 80 verschillende eiwitrijke producten. Vitadis past dus ideaal in een koolhydraatarm dieet en zal nooit saai worden met deze ruime keuze . Hieronder zie je een overzicht van alle verkrijgbare producten.

Als Vitadis je wat lijkt, dan kun je nu voordelig beginnen. We bieden je een fikse korting op het hele plan.  Onderaan deze pagina vind je een link naar de site. Op de site kies je een startpakket naar keuze. Je ontvangt het Vitadis-pakket de volgende dag. Hier zit alle voeding in die je voor nodig hebt om een week het Slanker Leven Plan te volgen. Ook vindt je er alle informatie, na aanschaf is de rest direct te downloaden. Je coach neemt 3 dagen na inschrijving contact met je op.

Voordelen van Vitadis Slanker Leven

Vragen over Vitadis

Is het goed vol te houden?

Vitadis is heel makkelijk vol te houden. Je kunt kiezen uit veel verschillende voedingsmiddelen en je hoeft geen honger te lijden, omdat je 7 keer per dag eet. De recepten zijn makkelijk klaar te maken en erg lekker! Als je geen sportfan bent, hoef je niet naar de sportschool om af te vallen.

Ik heb een gezin en wil graag samen avondeten

Dit kan met Vitadis, omdat je het avondeten gewoon samen met je gezin kunt eten. Wel is het verstandig om een recept uit het Vitadis receptenboek te bereiden, hierdoor profiteert je gezin ook mee van een gezonde levensstijl.

Wat kost Vitadis?

Normaal kost Vitadis ongeveer 200 euro per week. Daarbij moet je bedenken dat je veel minder uitgeeft aan boodschappen. Maar we kunnen je nu een hoge korting aanbieden van wel 60%!

Ervaringen met Vitadis

Verschillende gebruikers hebben al ervaring met Vitadis. Lees hieronder hun ervaringen;

Uit een onderzoek onder de beste websites op het gebied van voeding en gezondheid is Vitadis als 1 van de besten geëindigd.

We kunnen onze leden en bezoekers daarom tijdelijk laten profiteren van kortingen tot wel 60% op het Vitadis Slanker Leven Plan!

Ps. Bestaande klanten blijven automatisch gebruik maken van de korting, ook in de toekomst!